Over ons

Gebr. Van Leeuwen
Familiebedrijf met rijke historie

Het bedrijf ‘Gebr. Van Leeuwen Velgherstel’ is van dezelfde eigenaren als ‘Autoschade Gebr. Van Leeuwen’ (voorheen ‘Autoschade Gebr. De Zeeuw’).

‘Autoschade Gebr. De Zeeuw’ heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar. In die 30 jaar hebben de broers Jacco en Arjen de Zeeuw een succesvol bedrijf opgezet, waarbij kwaliteit en een persoonlijke band met de klant altijd belangrijk is geweest. Ook de nieuwe eigenaren – Sander en Timo van Leeuwen – hebben deze waarden hoog in hun vaandel staan.

Jacco en Arjen de Zeeuw hebben in 30 jaar een goedlopend bedrijf opgebouwd dat een begrip is geworden in de autoschade-branche in het Gooi en omstreken. Na 30 jaar hebben zij het bedrijf verkocht aan de gebroeders Sander en Timo van Leeuwen. Sinds 2 januari 2019 zijn zij de nieuwe eigenaren van het bedrijf.
Voordat zij Autoschade De Zeeuw hebben overgenomen, hebben Sander en Timo 15 jaar werkervaring opgedaan in een schadeherstelbedrijf in Amersfoort, waar hun vader Bram al werkzaam was. Daar hebben zij het vak in de praktijk geleerd en daar hebben zij ook alle benodigde vakdiploma’s gehaald.
Vier jaar geleden is besloten om de naam niet te aan te passen. Daar komt op 1 januari 2023 verandering in. Gebr. De Zeeuw wordt dan Gebr. Van Leeuwen. Timo zegt hierover: ‘We zijn vier jaar geleden in een gespreid bedje beland. Het bedrijf stond regionaal bekend onder De Zeeuw en daarop hebben we voortgebouwd. Nu weet men ons te vinden onder de naam Van Leeuwen. Het daarom een logische stap om onze naam op de gevel te zetten. Dat maakt ons trots.’

Timo en Sander van Leeuwen samen met de Gebr. De Zeeuw: “Er was direct een klik”

Sander en Timo werken samen met hun vader Bram. Ieder heeft zijn eigen werkzaamheden binnen zijn eigen afdeling.

Contact

Neem direct contact met ons op voor een offerte en/of een afspraak.

Afspraak maken direct bellen Stuur een mail
© 2024, Van Leeuwen Velgherstel, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl