Spuiten

Velgen spuiten

Schade aan uw velgen is makkelijk op te lopen. Even een stoeprandje raken en de lak van uw velg is beschadigd. En krassen of beschadigingen aan uw velg is zonde. Wij repareren uw velg en spuiten de velgen met een nieuwe laklaag waardoor de velgen er weer als nieuw uitzien.

Om je velgen weer mooi te maken, kun je ze laten spuiten. Kleine oneffenheden, beschadigingen worden eerst gerepareerd, daarna wordt er een nieuwe laag velgenlak over je velgen gespoten. Daardoor zien je velgen er weer als nieuw uit. Je kunt dit ook doen als je de velg in een andere kleur wilt spuiten. Bijvoorbeeld als je lichtgrijze aluminium velgen hebt, maar je vindt het mooier om ze zwart te maken.

Voor al het het spuitwerk beschikken we over een speciale professionele spuitcabine waarin we alle soorten en typen velgen kunnen spuiten ,er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige lakmaterialen, hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen en tegelijkertijd sneller werk afleveren.

 

Zijn er vragen of opmerking met betrekking tot het spuiten, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Het tarief voor spuiten staat in onze tarieven overzicht.

Contact

Neem direct contact met ons op voor een offerte en/of een afspraak.

Afspraak maken T. 06 185 960 26 Direct mailen
© 2024, Van Leeuwen Velgherstel, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl